Hjem / Om Positive Interiors

Om Positive Interiors


Positive Interiors blev grundlagt med formålet om at kunne tilbyde arkitekter og interiørdesignere adgang til trægulve og fliser af højeste kvalitet til langt mere konkurrencedygtige priser, end hvad konkurrenter i Skandinavien og Norden kan tilbyde.


Med et centralt placeret lager er vi i stand til at tilbyde meget korte leveringstider til hele regionen.


Takket være konkurrencedygtig prisstruktur og høj kvalitet har Positive Interiors oplevet stor vækst i både boligsektoren og den kommercielle sektor siden etableringen. Uanset om det er hoteller som Radisson eller Four Seasons eller private boligejere, har Positive Interiors altid kundens behov i fokus og opmærksomhed på detaljer.


Vores udvalg af natursten inkluderer mange typer af kalksten, travertin, basalt, skifer, marmor, granit og kvartsit, hvilket giver arkitekter og interiørdesignere mulighed for at vælge en stentype, der passer præcist til det pågældende projektet hvad angår udseende og fysisk egnethed.

 

BALTISKA GRÅ KALKSTENSPLATTOR

 

 

 

Der er ikke mange der ved at der i Østersøen ligger en 1.100 km lang bjergryg af baltisk kalksten, som starter i Sverige ved øen Öland og slutter ved Ladoga-søen øst for St. Petersborg i Rusland. Bjergryggen kommer over havoverfladen ved Tallinn i Estland, hvor den brydes til at blive ekstremt hårdføre dolomit-kalkstensfliser, som kan bruges både indendørs og udendørs, selv i et nordisk klima.

 

 

 

Positive Interiors forhandler disse interessante fliser til indretningsdesignere og –arkitekter i Danmark, Norge, Sverige og Finland, hvor de er populære i kraft af deres flotte grå skygger og deres ekstreme hårdhed sammenlignet med andre kalksten. Vi har finpudsede og polerede overflader i alle størrelser.

 

 

AZUL VALVERDE KALKSTEN

 

 

 

Vores Azul Valverde kalksten fra Portugal er et populært valg blandt indretningsarkitekter og private husejere fra hele Skandinavien. Vi har også bordplader til køkkener og vindueskarme af denne sten.

 

  

 

Azul Valverde ligner den svenske Jämtlands-kalksten.

 

 

MOLEANOS KALKSTEN

 

  

 

Moleanos kalksten kommer fra den nordlige del af Portugal, der har været berømt for sin stenudvinding i århundrede. I de senere år er denne sten blevet populær i Skandinavien med mange designere og indretningsarkitekter, der vælger denne sten til deres projekter.

 

 

 

Vores fliser af Moleanos kalksten fås i tre forskellige farver. Hvid, beige og blå-grå.

 

 

BIANCO CARRARA CD MARMOR

 

 

 

Den berømte og eksklusive Carrara marmor brydes i de smukke bjerge i Toscana i det nordlige Italien. Carrara marmo er blevet brugt siden Romerrigets tid og er blevet brugt til mange ikoniske byggerier i hele verden.

 

Positive Interiors kunder bruger ofte denne sten i badeværelser og brusearealer i størrelserne 600 x 600 x 12 mm or 600 x 400 x 12 mm. Bianco Carrara CD finslebet marmor og Bianco Carrara "CD" poleret marmo.

 

 

 

 

BALTIC GRØN KALKSTEN

 

 

Baltic Grøn kalksten blev skabt for 90 millioner år siden, da der ikke var nogen indlandsis, og temperaturerne var meget varmere. Denne kalksten blev formet af skeletter fra millionvis af havdyr i det lave og varme havvand. Fossiler af muslinger, snegle, søpindsvin samt sand, svampe og planterester giver denne sten sit unikke udseende i moderne tid.

 

 

 

Baltic Grøn kalksten er ekstremt hård, og falder i kategori med dolomitisk kalksten, hvilket betyder, at stenen kan bruges på travle gulvarealer, både i erhvervsbygninger og i hjemmet.

 

 

 

Udover at tilbyde stenene i mange forskellige størrelser og overfalder, tilbyder vi også meget spændende bordplader til køkkener og badeværelser specielt skåret til dit projekt.

 

 

CREMA MARFIL MARMOR

 

 

Crema Marfil kommer fra det berømte Monte Coto-stenbrud tæt ved Barcelona. Mange indretningsarkitekter vælger denne sten på grund af dens holdbarhed trods daglig brug, da den kun absorberer lidt vand og samtidig har en smuk cremet farve.

 

 

 

 

 

 

VIETNAMESISK BLUESTONE

 

Åbningen af det vietnamesiske marked har medført en udvikling af landets produktion af natursten, så i dag eksporteres den berømte Bluestone-kalksten med en kvalitet, som de vestlige markeder efterspørger. Vietnamesisk Bluestone er en meget hård sedimentær kalksten, som er lavet af skeletter fra millioner af havdyr og organisk plantemateriale. Stenens blå farve kommer af en høj koncentration af krystaller med kulstof.

 

 

 

 

EMPERADOR MARMOR

 

 

Emperador marmor fra Valencia i det sydlige Spanien er blevet brugt til at lave smukke bygninger i århundrede, lige fra romanske villaer til moderne boliger i hele verden. Denne unikke marmorsten værdsættes af førende arkitekter og designere, som ofte vælger denne marmor til deres hotel-projekter. 

 

 

 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores baltiske kalksten eller ønsker at modtage en gratis vareprøve, er du velkommen til at kontakte vores venlige medarbejdere, som er parat til at hjælpe. Vores priser er også venlige!

 Vores sortiment af trægulve tilbyder traditionelt udviklet eg, enten ubehandlet eller for-olieret, med et bredt udvalg af forskellige farver. Desuden har vi kilder for trægulve af teak fra FSC-plantager i Indonesien.

 

Du er velkommen til at tage kontakt til os via vores kontakt-side.

 Positive Interiors partnere: