Home / Positive Interiors

Positive Interiors


Positive Interiors ble grunnlagt med det som mål å tilby arkitekter og interiørdesignere tilgang til gulv med fliser av naturstein, samt tregulv for sine kunder, til langt mer konkurransedyktige priser enn sine konkurrenter i Skandinavia og Norden.


Fra sentrallageret er Positive Interiors i stand til å tilby svært kort ledetid for levering av produkter i hele regionen.

 

Takket være sin konkurransedyktige prisstruktur og høye produktkvalitet har Positive Interiors opplevd rask vekst både i boligsektoren og kommersiell sektor i årene siden etableringen. I arbeidet med alt fra store hotellgrupper som Radisson og Four Seasons til private boligeiere, tilbyr Positive Interiors høy grad av personlig tilnærming til kunden og oppmerksomhet på detaljer.

 

Vårt utvalg av naturstein inkluderer mange ulike typer kalkstein, travertin, basalt, skifer, marmor, granitt og kvartsitt som lar arkitekter og interiørdesignere velge en type naturstein som tilfredsstiler kravene i deres prosjekt med hensyn til utseende og fysisk egnethet.

 

Vårt sortiment av tregulv tilbyr tradisjonelt utformet eik, enten ubehandlet eller forhåndsoljet i et bredt utvalg av tilgjengelige farger. I tillegg tilbyr vi kilder for tregulv av teak fra FSC-plantasjer i Indonesia.

 

Vil du kontakte oss, se kontaktsiden.

 
Positive Interiors partnere: