Vigtige oplysninger / Vigtige oplysninger

Vigtige oplysninger


Stenfliser af travertin


Gulvfliser af travertin kommer i flere forskellige farver, teksturer og poleringer. Stenfliserne kan have enten en antik, finslebet eller poleret overflade. Til et mere traditionelt stengulv vil en antik travertin give et originalt udseende, da det ser århundrede gammelt ud og giver et autentisk feel. Derfor er antikke travertin-fliser specielt populære til indretning af traditionelle hjem.


Finslebne fliser af travertin giver et mere moderne udseende. Med flere slags farver og overflader kan travertin-fliser passe til næsten alle slags design og give værdi til dit hjem.

 


Mosaikker af travertin og kalksten.


Mosaikfliser af travertin og kalksten er populære til brug køkken og badeværelser. De kan f.eks. være til bagvægge og gulv i brusenichen eller ved vandhanen. En anden mulighed er som bordplade ved håndvasken i badeværelset.


 

Granit


Granit er en af de hårdeste og mest robuste materialer til stengulv. Den glatte overflade giver et klassisk elegant udtryk til dit hjem. Granitfliser er et perfekt valg til overflader, hvor holdbarhed og begrænset vedligeholdelse er vigtigt, f.eks. som belægning til køkkenborde, gulve med meget trafik og gulve i erhvervslokaler.


 

Marmor

 

Stengulv af naturligt marmor kommer md enten finslebet, antik eller poleret overflade.

 

Finslebne eller polerede variationer af marmorsten passer bedst til mere moderne huse, mens vort udvalg af antikke marmorfliser er velegnet til en mere traditionel ejendom. Et marmorgulv kan med flere farver og overflade passe til næsten hvert design, og når marmoren er blevet behandlet kan den bestå i mange år og er lette at vedligeholde.

 

 

Kalksten


Kalkstensfliser har i mange år været velegnede i både traditionelle og moderne hjem. Fliserne egner sig til alle designs, og ved brug af korrekt fugemasse er de lette at vedligeholde.

 

Vi har specielt udvalgt vort udvalg af kalkstensfliser efter vores kunders behov. Farverne går fra hvid til gyldenbrun, og nogle af stenene har forskellig marmorering og pletter. Nu tilbyder vi også et udvalg af antikke kalksten til et mere rustikt udseende.


 

Skifer


Skifer er et populært valg til gulve i hjemmet, specielt i køkkener og badeværelser. Ikke kun er skiferfliser stærke og meget holdbare, men de fås også i mange forskellige farver og overflader, så de kan bruges i mange sammenhænge.

 

Den solide og konstante farve i vores Black Slate skiferfliser passer perfekt til moderne ejendomme, mens Oyster Slate eller Rustic Slate med sine teksturerede overflader og varierede farver er meget velegnede til et mere rustikt og traditionelt hjem.

 

Skifer egner sig også til erhvervsmæssigt brug, og de glatte skifer-varianter er de mest hygiejniske og letteste at rengøre.

 

 

Eg


Hos Positive Interiors er egetræsgulve et af vores specialer, og vi har et meget stort udvalg af solidt og udviklet egetræsgulve i forskellig længde og kvaliteter.

 

Egetræsgulve er kendt sin smukke tekstur og flotte farver, som fremhæves yderligere efter at være blevet oliebehandlet.

 

Positive Interiors fører et stort lager af udviklede egetræsgulve i forskellige farver.


 

Ask


Vores varmebehandlede askegulve med sin mørke farver og flotte tekstur egner sig til alle slags hjem, uanset om det er moderne eller mere traditionelt. Det naturlige look sammen med de mørke farver på grund af varmebehandlingen giver hjemmet en varm og luksuriøst præg.

 

Varmebehandligen betyder også, at trægulvet er meget stabilt, og det er i stand til at optage fugt. Det gør den varmebehandlede ask meget velegnet til gulve med gulvvarme.