Viktig informasjon / Viktig informasjon

Viktig informasjon


 

STEINFLISER

 

Steinfliser av travertin

 

Gulvfliser av travertin er tilgjengelige med ulike farger, teksturer og finish. Steinflisene kan ha både antikk, slipt og polert overflate. For å oppnå et mer tradisjonelt utseende er travertin med antikk finish ideell, ettersom det ser århundregammelt ut og dermed også gir et autentisk preg. Travertinflis med slipt overflate har et mer moderne preg, og er bedre egnet i moderne interiørløsninger.

 

 

Travertin- og kalksteinsmosaikker
 

Mosaikkfilser av travertin og kalkstein kan benyttes både på baderom og kjøkken. De kan benyttes både på bad og konkret i dusj som vegg- eller gulvdekke, også som baderomsbenk eller bakvegg for denne.

 

 

Granitt

 

Granitt er et av de sterkeste og mest varige materialene for gulvflis. Den fine polerte overflaten gir alle hjem et klassisk elegant preg. Samtidig er granitt et godt valg for ytre fasade, og for steder der slitestyrke og enkelt vedlikehold er viktige, for eksempel kjøkkenbenker eller gulv i sterkt trafikkerte fellesrom.


 

Gulvfliser av marmor
 

Naturlige gulvfliser av marmor er tilgjengelige med slipt, antikk og polert overflate. Mens slipte og polerte marmorsteinsfliser kanskje passer best med moderne interiørdesignløsninger, utfyller marmorflater med antikk finish mer tradisjonelle rom på en ideell måte. Et variert utvalg av farge og finish gjør det mulig å finne egnede marmorfliser for alle typer rom. Og med rett pleie er steinflisene svært varige, samtidig som det er enkle å vedlikeholde.


 

Kalkstein
 

Kalkstein har i lang tid vært brukt som gulvbelegning både i mer tradisjonelle og moderne interiørdesignløsninger, ettersom det ser bra ut og er enkelt å vedlikeholde. Vi har i vår kalksteinskolleksjon valgt ut nettopp slike steinfliser som er best egnet for våre kunders behov. Hovedutvalget av farger varierer fra hvitt til gyllenbrunt.

 

 

Skifer

 

Skifer kan legges i alle rom i hjemmet, men er særlig egnet på kjøkken og bad. Skifer er ikke bare en sterk og varig stein, men er også tilgjengelig i ulike farge- og finishvarianter for å passe med ulike stiler. Den jevne fargen på svart skifer (Black Slate) er takket være sin rike tekstur og varierte fargetoner bedre egnet enn for eksempel Oyster og Rustic skifer til mer rustikke og tradisjonelle interiørdesignløsninger.

Skifter kan også brukes i fellesrom.

 

TREGULV

 

Eik

 

Positive Interiors har også spesialisert seg på eikegulv, som vi tilbyr i stort utvalg, både som parkett og heltregulv, i ulike bredder og kvaliteter.

Eik er høyt verdsatt for sin vakre tekstur og rike farge, som framheves enda mer etter oljing av trevirket.


 

Ask

 

Vår termobehandlede ask passer takket være sin mørke farge og rette tekster inn i alle interiørdesignløsninger, det være seg moderne eller tradisjonelle, og tilfører rommet varme og luksuriøst preg.
Termobehandlingsprosessen gjør asken svært stabil, ettersom den reduserer fuktighetsabsorpsjonen i trevirket. Det gjør også asken egnet som tregulv for legging med gulvvarme.