Home / Tregulv og natursteinsfliser

Tregulv og natursteinsfliser


Positive Interiors er en ledende leverandør av flis i naturstein, tregulv og naturlige tepper i Skandinavia, Baltikum og Storbritannia.

 

Positive Interiors tilbyr et bredt utvalg av natursteinsfliser , herunder kalkstein, travertin, skifer, marmor, granitt og mosaikker. Våre fliser av naturstein er egnet for bruk både til interiør - baderom, kjøkken, korridorer og stuer - og til eksteriør og brolegging. I tillegg passer våre natursteinsfliser også i tett trafikkerte forretningslokaler og servicebygg, f.eks. kontorlokaler, barer, restauranter og hoteller.

 

Vi tilbyr et bredt utvalg av oljede tregulv i ulike fargetoner: eik, ask, lerk og bambus. Tregulv er populære og et foretrukket valg i private boliger, hoteller og restauranter. Positive Interiors tilbyr også tregulv til utendørs bruk.

 

Sett av et øyeblikk til å gjøre deg kjent med de steinfliser, tregulv og tepper vi har i vårt sortiment, så vil du forhåpentligvis finne noe til ditt prosjekt.

 

Positive Interiors' produktutvalg inkluderer i tillegg naturstein også fliser, gulv, tregulv, skifer, skipsgulv, granitt, marmor, parkett og tepper ...

 


 Mer om vår bakgrunn...